Fonkelnieuwe Brasserie 'Lodenaken'

In de tweede helft van 2017 opent Brasserie 'Lodenaken'. Het is een nieuwe stijlvolle moderne brasserie geworden  met toetsen van goud en eik gecombineerd met hier en daar een wenk naar het verleden van Lanaken.

Iedereen uitgenodigd tot ontmoeten

Voor een lekkere snack, lunch of maaltijd kan je seizoen na seizoen terecht in brasserie Lodenaken, in het hartje van Lanaken. Gelegen aan ’t park naar het Europaplein en de Euroscoop in het centrum van Lanaken geniet je in de brasserie niet alleen van overheerlijke snacks en maaltijden maar ben je altijd welkom. 

Wij nodigen je graag uit voor een doodgewone babbel, een kaartje leggen, de krant lezen, vrienden en kennissen ontmoeten, de brasserie is er voor u zelfs zonder verbruiksverplichting.

Laat je verrassen door de unieke setting en de aangename professionele service!

Feesten bij elke gelegenheid

De inwoners van de dorpen aan de Maas en omstreken staan erom bekend graag te genieten van het leven en elke gelegenheid te gebruiken om te feesten.

We brengen het feest naar onze bewoners en zoeken samen met familie en vrienden naar de gewenste formule. Voor elke gelegenheid, klein of groot, carnavalsvieringen, geboortes, jubilea, voor iedereen kunnen we op maat een aanbod uitwerken.

Gewoon een lekkere tas koffie, een fris glaasje bier, een lekker wijntje, samen met een hapje in gezelschap van familie en vrienden.

Het kan allemaal in Brasserie Lodenaken.

Openingsuren

Dagelijks van 10.00 uur tot 18.00 uur

Woensdag - gesloten

Verantwoordelijke

Ronny Tollenaers